Menü

Építészeti tervezés


A megrendelői igények szerint építészeti tervdokumentációk készítését vállaljuk önkormányzatok, gazdasági társaságok, társasházak és magánszemélyek részére, melyek lehetnek:


Funkciójukat tekintve lakó-, mezőgazdasági-, ipari épületeket tervezünk ARCHICAD építésztervező szoftverrel. A megrendelő számára fotorealisztikus látványképeket is készítünk. Az épületek megtervezésekor komplex gondolkodási mód alapján az a célunk, hogy a megrendelői igényeket teljes körűen kielégítsük -a korszerű, energiatakarékos építési mód kiválasztásával-, annak érdekében, hogy a megépült épület üzemeltetési költségei a legoptimálisabb szintre kerüljenek.

A tervezési folyamat kezdetétől megbízható épületenergetikai értékelésre van lehetőségünk az EcoDesigner épületenergetikai modellező program használatával. Az engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat szakági tervezők közreműködésével készítjük, nem sablonterveket erőltetünk a megrendelőinkre, hanem az egyedi igények megalkotása a fő célunk. Napjainkban az új építéseken túl egyre nagyobb a meglévő épületek energia-megtakarítást célzó felújításának és korszerűsítésének tervezési igénye. Referenciákkal rendelkezünk társasházi, szövetkezeti lakóépületek energia- megtakarítást eredményező felújítási terveinek illetve pályázatainak összeállításában is.