Menü

Cégünkről


Az SK-UNIVERZÁL Kft. fő tevékenységi köre építészmérnöki tevékenység. A mérnöki tevékenységen belül névjegyzéki bejegyzéssel és kamarai tagsággal az alábbi szakterületeken rendelkezünk: tervezés, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, energetikai tanúsítás és igazságügyi szakértés. Az SK-UNIVERZÁL Kft. az igazságügyi szakértői cégjegyzékben bejegyzett gazdasági társaság épületszerkezet; építéstechnológia, beruházás, beruházás lebonyolítás; építésgazdaság, építésszervezés és ingatlan-értékbecslés szakterületen.

A fenti jogosultságoknak megfelelő referenciákkal rendelkezünk, melyet az elégedett megbízói kör igazol. Társaságunk állami, önkormányzati, hatósági megbízásokat teljesít, valamint mérnöki szolgáltatásokat nyújt gazdasági társaságok, társasházak, lakásszövetkezetek és magánszemélyek részére. A mérnöki tevékenység folytatásához a jogosultságokon túl mérőműszerek, számítástechnikai szoftverek állnak rendelkezésünkre. A jelen kor elvárásainak megfelelően résztvevői vagyunk szakmai előadásoknak és konferenciáknak. Az SK-UNIVERZÁL Kft. jogutódja az SK-UNIVERZÁL Bt.-nek, mely 1998.-ban került megalapításra. 2009.-ben történt a Bt. átalakítása Kft.-vé.

Cégvezető: Gyöngyösi Tamás építészmérnök, építési igazságügyi ingatlanszakértői szakmérnök, építésztervező szakmérnök, igazságügyi szakértő, építésztervező, műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, energetikai tanúsító, ingatlanközvetítő és ingatlan értékbecslő. A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv tagja.