SK-UNIVERZÁL FőoldalFőoldal

ÉPÍTŐIPARI, ENERGETIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

SK- UNIVERZÁL KFT.

Építészeti tervezés

A megrendelői igények szerint építészeti tervdokumentációk készítését vállaljuk önkormányzatok, gazdasági társaságok, társasházak és magánszemélyek részére, melyek lehetnek:


Funkciójukat tekintve lakó-, mezőgazdasági-, ipari épületeket tervezünk ARCHICAD építésztervező szoftverrel. A megrendelő számára fotorealisztikus látványképeket is készítünk. Az épületek megtervezésekor komplex gondolkodási mód alapján az a célunk, hogy a megrendelői igényeket teljes körűen kielégítsük -a korszerű, energiatakarékos építési mód kiválasztásával-, annak érdekében, hogy a megépült épület üzemeltetési költségei a legoptimálisabb szintre kerüljenek.

A tervezési folyamat kezdetétől megbízható épületenergetikai értékelésre van lehetőségünk az EcoDesigner épületenergetikai modellező program használatával. Az engedélyezési és kiviteli tervdokumentációkat szakági tervezők közreműködésével készítjük, nem sablonterveket erőltetünk a megrendelőinkre, hanem az egyedi igények megalkotása a fő célunk. Napjainkban az új építéseken túl egyre nagyobb a meglévő épületek energia-megtakarítást célzó felújításának és korszerűsítésének tervezési igénye. Referenciákkal rendelkezünk társasházi, szövetkezeti lakóépületek energia- megtakarítást eredményező felújítási terveinek illetve pályázatainak összeállításában is.

 

ElőtteUtána
Építészeti tervezés - panel előtteÉpítészeti tervezés - festés után
ElőtteUtána
festés előtti építészeti tervezés

Építészeti tervezés után

 

felújított panellakások

Építészeti tervezés programmal  Építészeti tervezés 3D-s megjelenítés

Építészeti tervezés modell segítségével 

3D-s modellel készült építészeti tervezés

 

Építészeti tervezés nagy családi ház esetén

Építészeti tervezés fagyizóhoz 

3 dimenziós lakás modell - Építészeti tervezés

 

Igazságügyi szakértés  |  Hőkamerás vizsgálat  |  Műszaki ellenőrzés  |  Lebonyolító